„Energiatudatosan a mindennapokban” háztartásoknak szóló rendezvény

A rendezvénnyel a lakosságot kívánjuk megszólítani, hiszen az energia ésszerű és hatékony felhasználására napjainkban egyre nagyobb az igény és a törekvés. Ahogy nő az áram és a gáz ára, úgy válik egyre fontosabbá a környezettudatos gondolkodás és annak elterjedése. A rendezvény témája mind a társasházban élőknek, mind a családi házban élőknek nagyon hasznos lesz. Két nagy témára fókuszál a rendezvény: az energiatudatosság és a megújuló energiák használata.

A rendezvényen kiemelt hangsúlyt fektetünk az energiaszegénységre, annak fogalmára, az energiapazarlásra (konyában, szobában-külön kiemelve a víz, villany, fűtés témakörét).
A résztvevők takarékossági tippeket is kapnak majd. A résztvevők takarékossági tippeket is kapnak majd.

A rendezvény végén pedig egy szakmai kérdőívet töltenek ki a résztvevők, melynek első része a rendezvényen elhangzott ismeretek elsajátításának mértékét méri majd fel, másik része pedig egy elégedettségmérésre is szolgál majd, mellyel az aktív elérés igazolása mellett visszajelzést is várunk a résztvevőktől a rendezvénnyel kapcsolatban, annak érdekében, hogy a jövőben még hatékonyabban tudjunk tartani ilyen jellegű rendezvényeket.