Interaktív csoportfoglalkozás a Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskolában

2019 decemberében Egyesületünk interaktív csoportfoglalkozásokat tartott a Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskola alsó tagozatos diákjai számára.

2019 decemberében Egyesületünk interaktív csoportfoglalkozásokat tartott a Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskola alsó tagozatos diákjai számára.

A foglalkozások témája  a megújuló energia és az energiatakarékosság volt az életkori sajátosságokat figyelembe véve. Az előadások első fele (45 perc) egy ún. elméleti rész volt, ahol olyan témákat érintettek a gyerekek, mint a fentartható fejlődés, a megújuló energiaforrások használata, hasznosítása. A diákok az előadás első részében egy ökológiai lábnyomot is kitöltöttek, mellyel a kiérétkelés után felmértük a diákok életvitelét. A projektmegvalósítás első felében összesen nyolc alsós osztályokba látogattak el szakembereink,  majd a tavaszi félévben a felső tagozatos diákokat érzékenyítjük a fent említett témában.